Bliv sommerklar med en ny og elegant garderobe

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det er dermed tid til at skifte den tunge, grå, varme vintergarderobe ud med både nye klæder og nyt tilbehør. Snart kan vi trække i lækre, tynde skjorter, moderne og behagelige sneakers samt T-shirts med fedt print. Hvis du er på udkig efter tøj til den nye sommergarderobe, kan du eksempelvis tage et kig på Paul Smith. Her får du rig mulighed for at fylde den forfaldne garderobe op med tøj af både høj kvalitet og moderigtig karakter. Mærket producerer alt fra strømper i seje mønstre, jakker til al slags vejr, elegante slips, fede sko og støvler og alt, hvad en mand og hans garderobe ellers har brug for. Om din stil peger i retning af street, elegance eller om du hælder til et mere neutralt udtryk, er du garanteret at finde noget, der falder i netop din smag og favør.

Tøj til enhver lejlighed

Vi kender alle til følgende situation: du står foran klædeskabet på dagen for den store fødselsdagsfest, den vilde bytur eller måske endda den første date. Alt er planlagt til punkt og prikke – undtagen én meget vigtig ting. Dit outfit. Det store spørgsmål begynder så småt at fylde dit hoved: hvad skal jeg tage på? Pludselig virker din ellers toptunede garderobe noget grå og kedelig, og du begynder at tvivle på hvornår du sidst har forkælet dig selv i form af nyt tøj. De bukser, du havde tænkt dig at tage på, sidder pludselig dårligt, den skjorte, du skal til at stryge viser sig at have fået en rødvinsplet. Slipset? Det kan du ikke engang finde blandt det rod, der på et kort øjeblik er opstået som følge af din store frustration og tøjkrise. Heldigvis findes der mange måder at afværge en sådan tøjkrise på, og om du skal til fin middag, reception eller rund fødselsdag, og garderoben ikke just vil samarbejde, så er der hjælp at hente.

Casual på den smarte måde

Du kan nemlig sagtens bevare et casual look, som er anvendeligt til alle lejligheder, blot ved at foretage få justeringer i dit outfit. Eksempelvis kan en blazer for herrers vedkommende gøre den altafgørende forskel. En blazer sætter et elegant præg, samtidig med at den passer til det meste tøj. Den kan gå til både jeans og shorts, og passer ligeså perfekt til en t-shirt, som til en skjorte. På denne måde går du aldrig galt i byen med dit outfit, og du er garanteret et look, der er både moderigtigt, men også behageligt. Med dette tip er du nu klar til sommeren og de mange fester og arrangementer, der følger med.