De 10 mest smertefulde insekt stik du helst vil undgå

Du er måske blevet bidt af en myg og synes det klør lidt og du synes måske det er rigtig irriterende, men det kan blive meget værre end det. Bliver du stukket af det rigtige insekt det rigtige sted i verden, så kan du både miste arme og ben og endda dø af det. Disse insekter vi har samlet her, skal man ikke spøge med. Som du kan se i nogle af disse videoer, så svulmer man op alle steder når man bliver stukket og man skal derfor søge hjælp med det samme. Vi har her samlet en top 10 liste over insekter du ikke har lyst til at få besøg af.

 

Sweat Bee – Smerteskala 1.0


Disse bier elsker saltet sved fra mennesker og er de mest almindelig bier vi kender. De findes nemlig i mange steder i verdenen og bliver du stukket af sådan en bi, svarer det lidt til at få et smølfe-spark på armen, så det er ikke noget helt vildt og derfor måler den kun 1.0 på vores skala.

 

Fire Ant – Smerteskala 1.2


Fire Ants som de kalder dem er myre som vi kender det i vores huse. Måske har du allerede prøvet at blive bidt af dem. Hvis du ikke har prøvet det, så kan vi fortælle at så snart man er bidt begynder det at klø og et bid kan sagtens mærkes, så man er ikke i tvivl. Myren score 1.2 på vores skala.

 

Bullhorn Acacia Ant – Smerteskala 1.8


Denne myre har et lidt stærkere bid en vores kære fire ant og bliver du bidt af sådan en myre beskrives det som at få skudt en piercing i huden til dem der har prøvet det. Myren lever i et træet “Bullhorn Acacia” og den er med til at beskytte det, så kom ikke for tæt på de træer.

 

Bald-Faced Hornet – Smerteskala 2.0


Denne bi vil du ikke ønske at møde. Provokere du den, bliver den aggressiv med det samme og i forhold til andre bier, kan denne bi stikke flere gange i træk og derfor er det svært at udrydde dem helst. Bliver du stukket, kan du svulme op i 24 timer inden det forsvinder igen.

 

Yellow Jacket – Smerteskala 2.0


Vi er stadig i 2.0 kategorien og denne hveps er lidt anderledes end de andre, da den er mere agressiv end de andre vi har snakket om. Den vil gøre hvad som helst for at beskytte dens kube. Bliver du stukket, svarer det lidt til at slukke en cigaret på tungen. Så hold en god afstand til denne hveps.

 

Honning Bi – Smerteskala 2.0


Honning bien kender vi alle sammen og den er den man tænker på når man høre ordet “Bi”. Det gode ved denne bi er at den ikke stikker før den føler sig virkelig truet, fordi den kun kan stikke en gang. Broden fra denne bi sidder nemlig fast i din hud og den er svær at få ud igen. Bliver du stukket svarer det til at slukke en tændstik med ild i på huden.

 

Red Harvester Ant – Smerteskala 3.0


Nu rykker vi lidt længere op, nemlig op i 3.0 kategorien. Disse myre lever i myretuere og derfor er det ikke slemt at have dem, da de altid holder til i skoven, men kommer du forbi en myretue med disse myrer skal du holde dig væk. At blive bidt af sådan en svarer nemlig til at få boret en tå-negle ud.

 

Papir hvepsen – Smerteskala 3.0


Stadig på 3.0 ligger papir hvepsen. Den er ikke synderlig farlig, men føler den sig bare det mindste truet, så går den til angreb og det kan komme til at gøre ondt. At blive stukket af denne hveps, føles som at få et paper-cut, hvor der er smurt sprit på papiret. Hvepsen er altid brun i det, hvilket er dens kendetegn.

 

Tarantula Hawk – Smerteskala 4.0


Så er det ikke længere for sjov kære læsere. Dette insekt skal man ikke nærme sig og den viser videoen tydeligt. At blive stukket af den, svarer til at blive ramt af en strømpistol og smerten stopper ikke lige med det samme. Se denne våget mand blive bidt med vilje.

 

Bullet Ant – Smerteskala 4.0+


Endelig til finalisten. Det er en Bullet Ant, som bestemt ikke er for sjov og ser du klippet vil du forstå hvad vi snakker om. Manden i video bliver indlagt efter han er blevet bidt og inden han bliver det er han igennem den værste tænkelige smerte man kan ønske sig.