Hvilke sneakers passer dig bedst?

Sneakers

Sneakers passer ikke altid enhver krospform og de fleste kan få dine fødder til at se store ud i forhold til resten af din krop eller omvendt. Når man køber sneakers skal der være en balance. Mange bredde sneakers passer f.eks. ikke til en meget tynd og spinkel person, da fødderne kan ligne, at de er for store til resten af kroppen.

Desuden kan nogle også være høje til dig, så de for dig til at blive mere høj end du allerede er Alt for høje sneakers kan få det til at ligne, at du går på en klods.

 

Smalle fødder, smalle ben

Har du smalle fødder og smalle ben bør du gå efter sneakers der er smalle og små i størrelserne. Nike Thea er f.eks. en god idé til en med smalle fødder og smalle ben, da selve modellen er ret smal og de par sneakers fylder heller ikke særligt meget. Har du altså smalle fødder og smalle ben så gå efter sneakers der er lidt mere ”feminine” og ikke for din fod til at se for stor ud i forhold til resten af din krop, hvilket mange sneakers kan gøre.

  

Bredde fødder, smalle ben

Har du bredde fødder og smalle ben kan det være en udfordring at finde sneakers. Bredde fødder følger også oftest med bredde ben, men nogle gange gør det ikke. Derfor bør du vælge sneakers der er bredde i bredden men alligevel skal de ikke være for høje. Altså skal sålen ikke være høj. Dette kan få dine ben til at ligne to lange stænger, da fødderne vil se alt for store ud til resten af kroppen.

 

Smalle fødder, bredde ben

Har du smalle fødder og bredde ben har du samme problem som ovenstående. Sneakers der skal passe dine ben vil oftest være bredde, dog kan du i stedet vælge smalle sneakers dog med en høj sål der giver lidt mere fylde til fødderne. Du kan også købe bredde sko men stramme lidt i snørebåndende så de passer bedre.

 

Bredde fødder, bredde ben

Har du bredde fødder og bredde ben så er du heldigvis ikke så besværlig. Du bør gå efter sneakers der passer dig, som er bredde. Bredde sneakers vil også passe til dine bredde ben. Det er ikke så tit at folk med bredde fødder og bredde ben vil finde problemer i dette andet end at vælge sneakers der er bredde og ikke smalle. Vælger du smalle sneakers vil din fod se meget lille ud – og det vil oven i købet også stramme dine fødder. Dette kan være irriterende når du går.

 

Du er høj

Er du høj så undgå sneakers med en høj sål. Du vil bare få mere højde på og dette vil ikke passe til dit høje look.

 

Du er lav

Er du lav kan du gå med begge. Du kan vælge sneakers med en høj sål eller med en lav. Det er op til dig, hvad du helst føler dig tilpas i.