10 fantastiske vægttab og helbreds dokumentar film, du kan se gratis

Det kan være svært at tabe sig for mange og vi ved også godt at det ikke er nemt. Derfor har vi samlet en liste af film til dig fra Youtube, som du skal se i kampen for at smide kiloene. De 10 dokumentar film er virkelig inspirerende og har hjulet mange mennesker til at tabe sig. En slankekur er nemlig ikke kun anderledes mad, det er også et ande mindset du skal finde frem i dig selv og disse videoer kan helt sikkert for dig til at tænke anderledes og motivere dig til at få gjort noget ved det ekstra fedt du har.

 

Fat Sick and Nearly Dead


Denne dokumentar handler om en mand der vejede alt for meget og derfor vil han gøre noget ved problemet. Dette er den første halvdel af videoen. Den er delt op i to, så finder du den første del spændende, så se også del 2.

 

Super Size Me


Her er en film som virkelig giver stof til eftertanke. Den handler om en mand der lever at Mac D i en måned. Ja, du hørte rigtigt. Han spiser det både morgen, middag og aften og det er tankevækkende, hvad der sker med hans krop på en måned.

 

Fed Up 2014


Filmen her er en smule barsk, da den handler om hvordan børn bliver fedet op fra helt små og derfor har problemer med at slippe de usunde sager når de bliver ældre. Har man selv børn, bør man overveje at se denne film.

 

Sugar Crash – Documentary


Sukker og sygdom hænger sammen. Kroppen er ikke god til meget sukker og det er jo næsten i alt vores mad og det er det denne film handler om. Vi skal holde os fra sukker så meget som muligt for ikke at blive alvorligt syge.

 

The Truth About Calories


Vil du gerne vide hvad der sker med kroppen når den får mange kalorier, så er det denne film du skal se. Filmen handler om en mand der tager rundt og interview eksperter og foskere, som ved en del om kalorier og fedt.

 

The Worlds Best Diet


The worlds best diet handler om hvad man skal spise for at blive sundere, men også om hvad der er usundt og hvordan andre mennesker i verdenen spiser. F.eks spiser de meget fisk i Kina og kan det have en god eller dårlig virkning. Se med her.

 

Facing The Fat


For at kunne tabe dig er du nød til at se fedtet i øjene og det kan du gøre ved at se denne video først. Den handler om en mand der stopper totalt med at spise og i stedet for lever han af vand i 55 dage for at se hvad det gør ved kroppen.

 

War on Health


Kampen om et sundere udvalg og sundere mad på hylder er en kamp og ser du denne film, kan du lytte med i hvor svært det kan være og hvad forskere og eksperter mener om det der sker i verdenen idag indenfor sundhed.

 

The Dark Side of Fast Food


Fastfood er ikke det bedste måltid at få indbores og det fortælle denne mand om. Dette videoklip er ikke en film, men en mand der fortæller hans version om den mørke side at fastfood industrien. Hør her hvad han har at fortælle.

 

How the Body Reacts to a Juice Cleanse


Bruger du også at rense ud i kroppen, så er denne video måske noget for dig. For ved du egentligt hvad der sker med kroppen når du gør det. Hvis ikke så se med når denne manden fortæller om hvad kroppen går igennem.