Top 10 klassisk spil du kan spille online

De gamle og klassiske spil er igen blev populær og nu kan du spille mange af dem online. Vi har samlet en liste til dig for at det er nemt for dig at finde. Vi har selv testet alle spillene og vi må sige at legebarnet kommer igen op i os og vi kunne sidde i time-vis og spille de spil igen, som vi spillede da vi var barn. Se de 10 bedste spil online her.

 

Super Mario NES

super-mario-nes

Storset alle mennesker kender dette spil, som hedder Super Maria NES og som kunne spilles på de helt gamle Nintendo’er. Nu er der så nogen der har fundet ud af at ligge det online, så du nu kan spille det uden at skulle bruge en spillemaskine til det. Spillet er meget vanedannede, så spil det på eget ansvar.

 

Donkey Kong

donkey-kong1Donkey Kong er endnu en klassiker som rigtig mange har spillet. Spillet handler om at man styre en abe rundt. Det er noget i stil med Super Mario spillet, men her er grafikken bare flottere og man kan gøre flere ting, såsom at løfte tønder og ride på næsehorn. Det her spil skal du helt sikkert prøve.

 

The Legend Of Zelda

zelda

The legend of Zelda er et klassisk spil, som da det først kom ud var en kæmpe succes. Nu er det så lykkedes at lave det som et emulator spil, hvilket vil sige at du kan spille det online i din browser. Spillet er en fantasi verden man går rundt i og man skal igennem forskellige missioner i spillet, hvilket gør det super sjovt.

 

Paperboy

paperboy-spil

Paperboy er et klassisk spil som er blevet spillet millioner af gange. Da spillet udkom var folk nemlig helt oppe at ringe over at grafikken var så god. Spillet går ud på at du skal bringe aviser ud til folk, men du skal husk at passe på bilerne som kommer kørende. Der findes 3 forskellige sværhedsgrader, så er du hardcore kan du jo gå op i et svære niveau.

 

Tetris

tetris-spil

Der er ikke ret mange som ikke kender Tetris. Spillet har fungeret i rigtig mange år og der bliver stadig udviklet på det i forskellige grader. Her er så original spillet som startede det hele og som mange kender det. Det kan godt være det virker en smule kedeligt, men det var det bestemt ikke den gang.

 

MS Pac-Man

pac-man

Pac-man har været en voldsomt populært spil og det spilles stadig den dag i den. Dog er spillet blevet opgraderet en del, så det er ikke mange af de gamle elementer der er bevaret. Derfor har vi fundet det gamle spil frem igen og er du fra den generation der spillede det, så prøv det her igen.

 

Sonic The Hedgehog 2

sonic

Sonic er et klassisk lækkert spil, som man kan bruge flere timer på fordi det er sjovt og meget simpelt at spille. Her skal du nemlig kun løbe ligeud, hoppe, rulle og dukke dig. Det er super sjovt at rulle i høj fart og bare se pindsvinet flyve rundt og rundt samtidig med at du samle de gyldne ringe sammen.

 

Frogger

frogger

Hvis du er født i 80’erne, har du sikkert stiftet meget bekendtskab med dette spil. Det udkom nemlig til de fleste spillemaskiner og var et hit blandt børn i mange år og nu har apple så fået det indført igen på deres nye AppleTV som også skal bruges som spillemaskine. Har du ikke penge til sådan en sag, kan du prøve det gratis her.

 

Bubble Bobble

bubble-bobble

Det måtte jo komme. Når vi snakker klassisk spil, så er det svært ikke at nævne bubble bobble. Det udkom til amiga og senere og til PC. Spillet handler om at man skal løbe rundt og samle bobler ind. For at spillet bliver ekstra sjovt, så kan man tage en 2-player mode og smadre sin bedste kammerat i det.

 

DOOM

doom

Det første first-person spil der udkom var DOOM tilbage i 90’erne og folk var så vilde med det at pludselig kunne man få flere og flere spil sådan her. DOOM minder lidt om CS:Counter Strike, men hvor man bare er alene. Senere udkom det dog med multi-player funktion, men skal du prøve det først spil, kan du spille det her.