Top 7 chilier du ikke har lyst til at spise

Vi ved alle at chilier kan være sindsygt stærke og nogle gange så stærke, så det ligefrem bliver en ubehagelig oplevelse. Vi synes her på kontoret at det kunne være sjovt at lave en liste over chilier du ikke bør spise eller i hvert fald tænke dig godt om inden du gør det og derfor har vi samlet lidt dokumentation, så du kan se hvad vi snakker. Her er en liste af Youtube videoer, hvor folk viser hvad der sker hvis du spiser de helt stærke chilier.

 

Sean Evans og Chili Klaus Spiser Carolina Reaper


I denne her video er det Sean Evans og chili Klaus der bliver udsat for verdens stærkeste chili, som er en Carolina Reaper. Klippet handler ikke kun om at de to sidder og spiser chilien, men også om alt muligt andet. F.eks. har de givet et helt orkester en chili, lige inden de skal spise, hvilket er lidt sjovt.

 

Ghost Chilli Challenge


Ghost Chilien er ikke en chili man skal spøge med og det viser denne uge mand. Videoen er set næsten 8 millioner gange og her viser han hvor stærk denne chilien er. Både mælk, is og et kold bad kan næsten ikke engang slukke for den ildebrand der gemmer sig indeni ham.

 

Eating a Ghost Chili Pepper


Endnu en ghost chili, som denne gang er en Naga/Bhut Jolokia chili. Super stærk chili og det ses tydeligt. Han begynder at svede og blive utilpas efter han har spist den og det er det der sker med så stærke chilier.

 

Skal man have det sjovt? Hvorfor så ikke betale folk for at spise verdens stærkeste chilier. Denne mand er på jagt efter folk der spiser de chilier han har med og de gør det gerne indtil de finder ud af hvor stærk det egentligt er. Vil du kunne holde til det? Chilien er en Carolina Reaper, som er stærkere end Bhut Jolokia (Ghost chili), Trinidad Moruga Scorpion, 7 Pot Douglah & mange flere.

 

Why You Should Never Ever Eat a Habanero Pepper


En Habanero chili er også en super stærk chili og drengen her viser selvfølgelig at han sagtens kan spise en, men han finder hurtig ud af hvor stærk den er og spytter den ud igen. Chilien er stærk, men dog ikke den stærkeste på skalaen.

 

Girl Eats Trinidad Scorpion Pepper


Denne pige prøver en Trinidad Scorpion, som ikke er en super stærk chili, men den kan helt sikkert mærkes og det kan hun også. Hun mærker det både i halsen og trykkende for ørene, men ellers tager hun det meget cool, selvom chili er ok stærk.

 

Eating The NEW World’s Hottest Pepper


Så har vi den kendte Furious Pete på banen, som skal prøve en Trinidad Moruga Scorpion, som er verdens stærkeste chili. Det kan godt være han er sej og at chilien er lille, men se ham lige blive slået ud, mens are kigger på.

Billigeboxershorts banner 1